fbpx

Lichaam 19-jarige vermiste drenkeling gevonden

GFC NIEUWS- De politie heeft maandagochtend het lichaam van de vermiste 19-jarige drenkeling, Ivanildo Faisel, uit de Cotticarivier gehaald.
Faisel verdween zaterdagmorgen in de Cotticarivier nabij de Moengo Markt. Politie en brandweer zochten het heel weekend naar de drenkeling, echter zonder resultaat.
Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat Faisel met twee leeftijdsgenoten zat te borrelen bij een bar in de nabije omgeving. Op een gegeven begaven zij zich naar de Cotticarivier met de bedoeling om te zwemmen.
Faisel verdween in de diepte toen hij in de rivier ging. Pogingen om hem te redden, lukten niet. Er werd een zoektocht op touw gezet door de politie in samenwerking met de militairen, zonder enige resultaat.
In de vroege ochtend van maandag werd het ontzielde lichaam van het slachtoffer uit het water gehaald en afgestaan aan de nabestaanden.
Zaterdag verdronk ook een tweejarige peuter in het vakantieoord Menimi in Sipaliwini. Voorlopig onderzoek heeft uitgewezen dat Annelies Kodemoesoe omstreeks 16.00 uur op een onbewaakt moment te water is geraakt met het noodlottig gevolg.
Het slachtoffer woonde samen met haar ouders in het vakantieoord.

BEKIJK OOK
Verdere uitwerking projecten besproken tijdens bezoek Rutte