fbpx

Lezingen: “Opvoeding en een Vedische visie hierop” en “Hoe voorkom je darm- en spijsverteringsaandoeningen”

Het OHM Nárí Team organiseert op zondag 26 november in het SHTTC -gebouw aan de Gravenberchstraat een tweetal presentaties met als thema’s: “Opvoeding en een Vedische visie hierop” en “Hoe voorkom je darm- en spijsverteringsaandoeningen”.

De inleiders zijn Nira Partiman PhD en drs. Etienne Premdani, Ayurvedische arts uit Nederland.

Voor deze thema’s is gekozen omdat onze samenleving dagelijks gebukt gaat met problemen in de opvoedingsfeer waarbij ouders vaak geen antwoord hierop hebben met het gevolg dat zij niet op de juiste manier weten in te spelen op de problemen die zij met hun kinderen ervaren, met het gevolg dat er vaak een opvoedingsstijl gehanteerd wordt die gebaseerd is op schreeuwen en slaan.

OOK INTERESSANT
Bezoek Franse delegatie aan het Openbaar Ministerie

De wijsheid qua opvoeding uit de oude Vedische geschriften zal zij met de gasten delen. Voorts heeft Partiman ook onderzoek verricht naar jeugd-delinquentie.

Etienne Premdani is Ayurveda arts en deze eeuwenoude geneeswijze wordt steeds populairder in de wereld. In Suriname is recent een conferentie gehouden over niet traditionele geneeswijzen.

Nierfalen en dure nierdialyses zijn aan de orde van de dag. Dit alles komt door darmfalen en een slechte lifestyle. De gasten kunnen in discussie gaan met beide inleiders.(GFC)