Lezing over ongezonde partnerrelatie

Het OHM Nárí Team organiseert op zondag 28 januari een presentatie met als titel “Ongezonde partner relatie”. De gastspreker is de relatie therapeut Shurley Seetal.

Voor dit onderwerp is gekozen omdat veel partners niet gelukkig zijn in hun relatie hetgeen steeds meer leidt tot onder andere drank-alcohol-casinoverslaving, echtscheidingen, moord en suïcide. Door onder meer onwetendheid en verkeerde aanpak, taalgebruik en handgemeen worden onnodig veel conflicten in stand gehouden waardoor de kwaliteit van de relatie onder enorme druk komt te staan. Partners geven elkaar heel gemakkelijk de schuld van conflicten binnen de (gezins)relatie en uiteindelijk draait die uit op een continue machtsstrijd.

Het doel van de presentatie is om inzichten aan te dragen op grond waarvan partners bewust worden van wat er speelt in de verstoorde relatie, hun eigen aandeel daarin en hoe oplossingsgericht de relatie verbeterd moet worden. Kinderen worden onnodig op jonge leeftijd de dupe wat leidt tot onder andere slechte schoolresultaten, vroege drop-outs, alcohol-drugsgebruik, criminaliteit, prostitutie en straathossel.

Het OHM Nárí team is een groeiend en respectabel vrouwennetwerk uit alle lagen van de samenleving. Door regulier activiteiten te organiseren leert men elkaars expertise kennen en kan het eigen en groepsbelang beter behartigd worden. Vrouwen bespreken issues die hun allen raken en delen mogelijke oplossingsmodaliteiten met elkaar. OHM biedt hen als organisatie een goed platform en zal de verdere groei van het vrouwennetwerk daarin ondersteunen.

De lezing wordt gehouden in het gebouw van de Vereniging van Medici en start om 18:00 uur.(GFC)

Overige berichten