fbpx
Lezing over achterliggende gedachte revolutie

GFC NIEUWS- Het Nationaal Informatie Instituut (NII) organiseert in verband met 40 jaar Dag van Bevrijding en Vernieuwing de 5de editie van haar lezing.

De Revolutie, ook wel de “Dag van Bevrijding en Vernieuwing” genoemd, is een bijzondere dag uit de Surinaamse geschiedenis. De bedoeling is om de gemeenschap te informeren over wat de achterliggende gedachte is geweest van de revolutie van 25 februari 1980.

Deze lezing wordt gehouden in de Congreshal. De presentator van deze editie is gewezen minister Ivan Graanoogst.

Het geheel zal worden omlijst met optredens van gospel rapper Emanuel Sanvisi, rapgroep Kiev en voordrachtskunstenaar Sombra.

Meer nieuws

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.