Lezing ‘Dood & Evolutie’

Stichting Art of Living Suriname organiseert op 10 april weer een inspirerende Public Talk met Swami Paramtej uit India.

Swami Paramtej is een gerenommeerd spreker die al langer dan tien jaar de wereld rondreist om mensen technieken aan te reiken om hun volle potentie te benutten, leren om te gaan met emoties en zich te ontdoen van stress.

Door zijn werk zijn duizenden mensen geïnspireerd geraakt en hebben zij inzichten gehad om om te gaan met de uitdagingen die men dagelijks ervaart en om geluk en vreugde blijvend te ervaren.

Hij zal van 10 tot en met 15 april in Suriname vertoeven voor het verzorgen van diverse programma’s. Zijn bezoek is tevens onderdeel van de missie van Art of Living om bij te dragen tot het creëren van een harmonieuze en welvarende gemeenschap.

In de lezing worden er verhelderende inzichten gegeven over het onderwerp “Dood en Evolutie”. Dood is onze grootste angst. Gedurende heel ons leven zijn we bang om dood te gaan. We denken dat dit het ergste is wat ons kan overkomen. Wanneer we niet (veel) weten over de dood kan dat zorgen voor depressie, omdat we onbewust dit leven als onsterfelijk beschouwen. Kennis over de dood kan ons daarentegen geestelijk een stapje hoger brengen.

Overige berichten