fbpx

Levenslange gevangenis voor tiener,18, die vriend na ruzie doodstak

GFC NIEUWS- Een tiener die haar vriendje doodstak in het bijzijn van zijn vader nadat ze in woede ontstak na een ruzie, is deze week veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf.
De Britse Ellie Wain stak een keukenmes in het hart van Kieran Brown, 18, na een ruzie op 1 juni van dit jaar. Het koppel had voor het dodelijk incident ruzie gehad tijdens het uitlaten van de hond, welke uitliep in een handgemeen op straat.
Toen het tweetal thuis arriveerde, liep Ellie naar binnen en pakte een keukenmes dat ze verschool onder haar jas. Met het mes stak ze haar vriend een aantal keren, terwijl zijn vader radeloos toekeek. Een van de messteken was ruim 12cm diep, schrijft Mirror.
Kieran stierf kort na aankomst in het ziekenhuis. Ellie werd gearresteerd en beweerde dat ze heeft gehandeld uit zelfverdediging. Ze zou Kieran per ongeluk hebben gestoken. “Ik heb nooit van iemand gehouden, zoals ik van Kieran houd, maar ik was op dat moment bang en wilde mezelf beschermen,” zei ze.

BEKIJK OOK
CBB-directeur Pokie doet aangifte van smaad en laster: Ik tolereer het niet dat CBB onrechtmatig in een kwaad daglicht wordt geplaatst