fbpx

Lesbische tiener (18) uit Commewijne uit huis getrapt door moeder

Een 18-jarig meisje uit Commewijne is zaterdagavond zonder pardon op straat gezet door haar moeder. De tiener wordt door de moeder en twee buurvrouwen ervan beschuldigd seksuele relaties te hebben met meerdere vrouwen, wat voor de moeder onaanvaardbaar is.

Een vriendin van het meisje deed gisteravond een dringend beroep op de vrouwenafdeling van de Geor Hering Internationale Charitatieve Foundation, om te zoeken naar een tijdelijke verblijfplaats voor het slachtoffer. Het meisje is intussen ondergebracht bij een bejaarde vrouw die voorlopig een slaapkamer ter beschikking heeft gesteld.

Volgens Jennifer Atmo, voorzitter van de vrouwenafdeling, zal er op korte termijn een bemiddelingspoging worden ondernomen.

“Er zal aan de moeder worden uitgelegd dat zij de seksuele voorkeur van haar dochter liever kan leren accepteren en zich eerder druk moet maken over het welzijn van haar kind, dan roddelende buren. Wij zullen haar duidelijk maken dat het wegjagen van een kind beslist niet de juiste oplossing is, wel dialoog, begrip en eventueel acceptie”, aldus Atmo.