fbpx

Lerares die dacht recht te hebben op geslachtsgemeenschap met leerlingen wekt woede op bij ouders

GFC NIEUWSREDACTIE- Een voormalige schoollerares (47) uit Alabama in de Verenigde Staten wekt nog steeds veel woede op bij de ouders van leerlingen met wie ze illegaal geslachtsgemeenschap heeft gehad.

Carrie Witt verklaarde eerder tijdens een rechtszaak dat het haar grondwettelijke recht was om de liefde in bed te bedrijven met twee van haar leerlingen.

De rechter nam echter geen genoegen met haar bizarre verweer en veroordeelde de onderwijsgevende vorige week tot 10 jaar gevangenisstraf.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Relatietherapeut geeft het eerlijk toe: alle gezonde mannen gaan vreemd voor hun vrouw of vriendin

De aan liefde verslaafde vrouw zal echter maar anderhalf jaar hoeven door te brengen achter de tralies en nadien net zo’n  lange periode moeten meedoen aan een speciaal gemeenschapscorrectieprogramma

BEKIJK OOK
Geor Hering tegen tienerjongeren: je moet knettergek zijn om te beginnen met roken

Bovendien wordt ze geregistreerd als een zedendelinquent die geen les meer mag geven aan leerlingen.

De ouders van de slachtoffers kunnen geen enkel begrip opbrengen voor eerdere verklaringen van Witt en zijn furieus. Op sociale media beweren sommigen dat de vrouw geen spijt heeft van haar misdaden.

Foto ter illustratie.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER