fbpx

Leo Victor reageert op incident van zondag

Het bestuur van SV Leo Victor zegt in een bericht kennis genomen te hebben van een mogelijk onsmakelijk incident, dat zich heeft voltrokken na de wedstrijd tussen SV Leo Victor en W.B.C op zondag 17 december.

Aangezien sportiviteit, maar in het bijzonder de algemene fatsoensnormen, kernwaarden zijn die SV Leo Victor heel hoog in haar vaandel voert, betreurt zij het om op deze wijze het nieuws te halen.

Vast staat dat er geen hoor en wederhoor is gepleegd door de media die de negatieve berichten hebben gepubliceerd.

Indien dat wel gedaan was zou men volgens het bestuur van Leo Victor tot de conclusie zijn gekomen wat de precieze oorzaak van dit gebeuren is. Na geïnformeerd te zijn heeft het bestuur ter stond een onderzoek ingesteld om na te gaan wat zich precies heeft afgespeeld op dat bewuste moment.

BEKIJK OOK
Project computervaardigheden van AWJ in Commewijne afgerond

Uit het intern onderzoek blijkt dat Misidjan, die in deze wedstrijd vanwege medische reden niet kon meedoen, samen liep met een andere geblesseerde speler op krukken naar de kleedkamer van Leo Victor in verband met de gebruikelijke nabespreking.

Arbiter Banjo heeft daarbij al lopend naar zijn kleedkamer de speler Misidjan die voor hem liep met de bal in zijn handen in zijn rug opzij geduwd. En daarbij ontstond er een woordenwisseling waarbij de speler Leyman arbiter Banjo begeleid heeft naar zijn kleedkamer. Misidjan geeft aan nimmer de arbiter te hebben aangeraakt.

Vooruitlopend op het resultaat van het onderzoek, vindt het bestuur van SV Leo Victor het zeer gepast om haar welgemeende verontschuldigingen aan te bieden aan de SVB, haar supporters, alsook de totale samenleving.(GFC)