fbpx

Lelijke Surinaamse vrouwen en mannen hebben het moeilijker om succes te hebben

GFC LIFESTYLEREDACTIE- “Laat  niemand in Suriname je iets anders proberen uit te leggen. Een heel mooi uiterlijk is in eerste instantie tegenwoordig allesbepalend bij het aangaan van een liefderelatie of een seksdate. En dat geldt voor zowel mannen als vrouwen”.

“Dat is trouwens niet alleen zo bij het tot stand komen van een liefdes- of seksrelatie. Ook is het onomstotelijk zo dat een persoon met een aantrekkelijk uiterlijk, niet alleen sneller een liefdesrelatie krijgt, maar deze groep mensen wordt ook veel sneller aangenomen na een sollicitatiegesprek en maken eerder carrière”.

“Zij maken eerder promotie op het werk, krijgen eerder het vertrouwen van anderen en er gaan makkelijker deuren open in het leven. Hoe mooier je bent, hoe groter de kans dat je succesvol wordt in het dagelijkse leven”.

Volgens de vrouwenkenner Casanova uit Den Haag heeft een minder aantrekkelijk persoon het simpelweg veel moeilijker in het leven.

“Lelijke” mensen moeten harder werken om een doel te bereiken. Een mooie man hoeft geen moeite te doen om een vrouw aan de haak te slaan. Hij krijgt dagelijks wel  tientalen mooie  vrouwen die zichzelf aanbieden en zelfs smeken om een date. Hij heeft ze voor het uitkiezen”.

“Het tegenovergestelde is het geval met een minder aantrekkelijke man. Die krijgt ondanks vele energie vretende  versierpogingen maar al te vaak te maken met beledigende afwijzingen die zijn vertrouwen nog verder verwoesten. En laat geen enkele vrouw je wijsmaken dat ze alleen naar het karakter kijkt. Dat is de grootste onzin! Een goed uiterlijk is in eerste instantie de allesbepalende factor, dat is de harde realiteit”.

De vrouwenkenner die al met meer dan 1000 vrouwen, waaronder veel bekende modellen, van bil is gegaan, weet ook dat “lelijke” vrouwen met hetzelfde probleem zitten.

“Ik ken hier in Den Haag een heleboel vrouwen, ook Surinaamse, die maar geen man kunnen vinden. Hoe goed ze hun best ook doen. Hun karakter is zacht, ze hebben een goed hart en zijn lief en prettig in de omgang. Daar ligt het dus niet aan”.

“Vaak zijn deze vrouwen dik en hebben een onverzorgd uiterlijk. Uiteindelijk zie je dat ze een relatie aangaan met jonge mannen uit Noord- en West- Afrika. Deze Afrikanen knopen relaties aan met deze vrouwen met het doel te trouwen om zo hun Nederlandse nationaliteit te kunnen krijgen. Er wordt dus misbruik gemaakt van deze vaak lieve vrouwen en vaak weten ze het ook. Maar ze accepteren het maar omdat ze geen andere partneroptie hebben”.

“Het is dus niet verstandig om jezelf voor de gek te houden met onzinpraatjes die veelal worden gelanceerd door bejaarden en mensen die er qua uiterlijk overwegend slecht uit zien. Om hun tekortkomingen te compenseren of maskeren, zeggen ze maar al te vaak dat het karakter veel belangrijker is in het leven. Was dat maar zo, dat zou veel beter zijn. Maar de realiteit is anders”.

BEKIJK OOK
Handtekening minister EZ misbruikt voor ontheffing aan ondernemer voor import meerdere voertuigen

“Laat een lelijke dikke vrouw met een paar puisten in het gezicht hier in Den Haag maar proberen een  redelijk goed uitziende man te versieren. In 99 van de 100 gevallen lukt dat niet. Maar een slanke mooie vrouw met een verzorgd uiterlijk maakt wel 100 keer meer kans”, legt de bekende vrouwenkenner Casanova verder uit aan GFC Nieuws.

“Vrouwen en mannen kijken tegenwoordig in eerste instantie alleen maar naar het uiterlijk. Zowel het gezicht en de lichaamsbouw van de man/vrouw is bepalend.  Als een vrouw een man en andersom fysiek niet aantrekkelijk vindt, dan is er weinig kans dat er daaruit een relatie voortvloeit”, stelt de vrouwenkenner.

“In Suriname liggen de grenzen anders. Een lelijke vrouw of man krijgt daar nog een beetje aandacht van het andere geslacht omdat de standaarden veel lager liggen. Sommige “lelijke” vrouwen/mannen vinden daar nog een man/vrouw, omdat er daar weinig keus is en de smaken bij jullie echt wel verschillen.  Maar veel van deze vrouwen/mannen zouden hier in Nederland weinig kans maken omdat er veel meer mooie vrouwen/mannen hier rondlopen. Er is dus veel meer concurrentie hier”, oordeelt de playboy.

Hij adviseert Surinaamse mannen en vrouwen om er alles aan te doen zo goed mogelijk voor de dag te komen.

“Het beste wat je kunt doen is jezelf zoveel mogelijk ik topconditie te houden. Focussen op je haren, je huid, je lichaam, gewicht, vetpercentage, tanden, kleding en schoeisel”, zegt hij .

De vrouwenkenner geeft enkele tips aan mannen en vrouwen.

1. Zorg voor dagelijkse beweging, minimaal 30 – 40 minuten stevig wandelen en 2 keer in de week krachttraining.

2. Slaap elke nacht tenminste 8 uren.

3. Eet zo gezond als mogelijk en drink voldoende water. Laat je hierover adviseren door echte experts.

4. Zorg voor een gezond gewicht en vetpercentage. Laat je adviseren door een echte expert.

5. Zorg voor een gezonde / gave huid. Laat je tweewekelijks of maandelijks verzorgen door een expert.

6. Zorg voor gezond haar en een gezonde haargroei. Kaalheid of haaruitval kan een verwoestend effect hebben op je uiterlijk. Laat je behandelen door een expert.

7. Ga regelmatig naar de tandarts, poets je tanden 3 keer per dag met een goede tandpasta, flos je tanden dagelijks, dus zorg voor een verzorgd, schoon, fris en wit gebit.

8. Draag moderne kleding/ schoeisel en laat je indien nodig adviseren door experts.

9. Zorg voor schone en verzorgde nagels.

10. Gebruik een goede eau de toilette of parfum zodat je aantrekkelijk ruikt.

Casanova is van oordeel dat ook andere factoren behalve het uiterlijk, hoewel in mindere mate, een rol spelen in het leven. “Als je echt niet mooi bent, kun je vooral als man focussen op het realiseren van grote rijkdom. Veel geld zorgt voor een hogere status”.

Andere belangrijke factoren behalve rijkdom zijn volgens hem: populariteit, intelligentie en een hoge opleiding.