fbpx
Leiding ministerie RO&S komt met nieuwe maatregelen na vierde besmetting

GFC NIEUWS- Op het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport is op 8 augustus wederom een Covid-19 geval gemeld op het hoofdkantoor.

Deze persoon is werkzaam op de afdeling Personeelszaken. Betrokkene was op 5 augustus voor het laatst op het departement.

De vrouwelijke medewerker is op 6 augustus positief getest en is in nauw contact geweest met 15 collega’s. Deze 15 personen zitten op advies van de autoriteiten in thuis (zelf)quarantaine.

De leiding heeft besloten om de deuren van de afdeling op maandag 10 augustus gesloten te houden voor het publiek in verband met reiniging – en ontsmettingswerkzaamheden. Op dinsdag 11 augustus zullen de deuren van de afdeling weer open voor publiek. Tot nu toe zijn er 4 bekende cases gemeld op het departement.

De leiding zal deze week gepaste maatregelen bekend maken voor de veilige continuering van de dienstverlening. Dit om de veiligheid van zowel de bezoekers en het personeel te waarborgen.

Meer nieuws

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…