fbpx

Leerlingen Claudia Hartmann Institute gedenken pupillen Sukh Dhaam

Leerlingen van het Claudia Hartmann Institute (CHI) hebben afgelopen vrijdag een bezoek gebracht aan de pupillen van Kinderhuis Sukh Dhaam in het district Commewijne.

In het kader van Kerst hadden zij in de afgelopen weken tientallen lege schoenendozen versierd en gevuld met speeltjes, snoep, koek en levensmiddelen, speciaal bestemd voor de kinderen van het tehuis.

Het tehuis is gelegen te Alkmaar en biedt opvang aan kinderen die onder moeilijke omstandigheden leven. Sommigen zijn wezen, anderen hebben één of beide ouders, die niet in staat zijn hen op te brengen. Naast de goed gevulde schoenendozen heeft de delegatie van CHI ook watermeloenen, kleding en drank gebracht.

OOK INTERESSANT
PAHO/WHO schenkt medische apparatuur en benodigdheden aan Volksgezondheid

Namens de pupillen zegden de groepsleidsters van het tehuis dank voor de geste. Zij hebben verzekerd dat de geschenken eerlijk verdeeld zullen worden. Kinderen van het tehuis hebben als uiting van hun dankbaarheid twee prachtige liedjes gezongen. Daarna hebben zij met de leerlingen en leerkrachten van CHI een kringspelletje gedaan op het erf.

Ook leiding en medewerkers van peuterschool Bumba hebben een wezenlijke bijdrage geleverd om de geste aan Kinderhuis Sukh Dhaam mogelijk te maken.(GFC)