fbpx
Leerling Shri Ramschool positief getest op Covid-19

GFC NIEUWS- Een leerling van de Shri Ramschool is positief getest op Covid-19.

Vandaag was de school gesloten, zodat het gebouw kon worden ontsmet.

De directie van de school heeft intussen bevestigd dat een van de leerlingen besmet is met het coronavirus. Mogelijk is ook een tweede leerling besmet, maar dat moet nog blijken uit het testresultaat.

Morgen, woensdag, gaat de school normaal open.

Onduidelijk is nog als de overige klasgenoten en leerkrachten in quarantaine moeten. De schoolleiding wacht de instructies af van het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg en het Nationaal Coördinatiecentrum voor Rampenbeheersing.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.