fbpx
Leerling, 14, doodgeschoten door jongen, 13, die dacht dat ze zwanger van hem was

GFC NIEUWS- Een 13-jarige jongen heeft toegegeven dat hij een tienermeisje heeft doodgeschoten, omdat hij dacht dat ze zijn kind droeg.

De 14-jarige leerling, Sylvia McGee, werd nabij haar woning doodgeschoten in Canton, Ohio (VS), na een gerucht dat ze zwanger was van de jongen.

De tienerjongen geloofde dat Sylvia van hem in de verwachting was en schoot haar een keer door het hoofd met een 38 kaliber semiautomatische vuistvuurwapen.

Het wapen is niet teruggevonden.

Na zijn arrestatie beweerde de jongen dat hij het meisje heeft geëxecuteerd, omdat hij geloofde dat Sylvia zwanger was en dat hij de vader van het kind was.

Echter wees sectie van het lijk uit dat het meisje niet in de verwachting was en ook was ze niet zijn vriendin, voegde assistent officier van justitie, Michelle Cordova, toe.

De nu 14-jarige jongen, die wordt vervolgd als een minderjarige vanwege zijn leeftijd toen hij Sylvia doodschoot, zal worden opgesloten totdat hij 21 jaar oud is.

Echter kan de tiener langer worden opgesloten, omdat een rechter in januari zal beslissen als hij berecht moet worden als een serieuze jeugdcrimineel, waardoor bij het vonnis 18 jaar kan worden toegevoegd.

De moordenaar kreeg een jeugdvonnis, nadat een andere verdachte, ook 14 jaar oud, heeft toegegeven dat hij geknoeid had met bewijsmateriaal en medeplichtig was aan moord.

Meer bizar nieuws

Make-upartiest maakt meest bizarre creaties

GFC NIEUWS- De 19-jarige Amerikaanse jongen achter het Instagramaccount Cupidsvault begon ooit met het jatten van lipsticks van zijn zus, maar heeft inmiddels een succesvol…

Pasgeboren tweeling heten Covid en Corona

GFC NIEUWS- Een koppel in de Indiase staat Chhattisgarh hebben hun pasgeboren tweeling Corona en Covid genoemd. Impotent of minder potent? Maak online gebruik van…

Man vermoordt drie anderen en eet ze op

GFC NIEUWS- Eduard Seleznev, 51, uit Rusland, is schuldig bevonden aan moord, nadat hij drie personen doodde en delen van hun lichamen opat. Impotent of…

Lichaam vrouw maakt zelf alcohol aan

GFC NIEUWS- Een 61-jarige vrouw werd als eerste ooit gediagnosticeerd met het ‘urinary auto-brewery syndrome’, waarbij het lichaam zelf alcohol aanmaakt, die wordt uitgestoten via…

Sterilisatieplan voor mannen in India

GFC NIEUWS- In de Indiase deelstaat Madhya Pradesh is ophef ontstaan over het plan om gezondheidsmedewerkers het target te geven dit jaar tenminste één man…