fbpx

Leerling, 14, doodgeschoten door jongen, 13, die dacht dat ze zwanger van hem was

GFC NIEUWS- Een 13-jarige jongen heeft toegegeven dat hij een tienermeisje heeft doodgeschoten, omdat hij dacht dat ze zijn kind droeg.

De 14-jarige leerling, Sylvia McGee, werd nabij haar woning doodgeschoten in Canton, Ohio (VS), na een gerucht dat ze zwanger was van de jongen.

De tienerjongen geloofde dat Sylvia van hem in de verwachting was en schoot haar een keer door het hoofd met een 38 kaliber semiautomatische vuistvuurwapen.

Het wapen is niet teruggevonden.

Na zijn arrestatie beweerde de jongen dat hij het meisje heeft geëxecuteerd, omdat hij geloofde dat Sylvia zwanger was en dat hij de vader van het kind was.

Echter wees sectie van het lijk uit dat het meisje niet in de verwachting was en ook was ze niet zijn vriendin, voegde assistent officier van justitie, Michelle Cordova, toe.

BEKIJK OOK
Onhygiënische toestanden voor ingang vuilstortplaats Moengo

De nu 14-jarige jongen, die wordt vervolgd als een minderjarige vanwege zijn leeftijd toen hij Sylvia doodschoot, zal worden opgesloten totdat hij 21 jaar oud is.

Echter kan de tiener langer worden opgesloten, omdat een rechter in januari zal beslissen als hij berecht moet worden als een serieuze jeugdcrimineel, waardoor bij het vonnis 18 jaar kan worden toegevoegd.

De moordenaar kreeg een jeugdvonnis, nadat een andere verdachte, ook 14 jaar oud, heeft toegegeven dat hij geknoeid had met bewijsmateriaal en medeplichtig was aan moord.