fbpx

Leerkrachten die voor de camera geslachtsgemeenschap hebben gehad moeten direct ontslag krijgen

INGEZONDEN- Onlangs las ik op GFC Nieuws over een onderwijzeres in Suriname die helemaal in de stress is omdat haar ex- lover haar bedreigd heeft om haar pikante filmbeelden openbaar te maken.

Het zou gaan om opnamen die zijn gemaakt toen ze met haar toenmalige vriend de liefde bedreef.

Het is meer dan begrijpelijk dat vrouwen en mannen er geestelijk helemaal kapot aan gaan wanneer dergelijke privébeelden via het internet worden verspreid.

Immers, het is allemaal zeer gênant.

Maar er is ook een keerzijde van het verhaal. Je gaat er bij een onderwijzeres vanuit dat ze ook gezond verstand heeft en dit ook zal gebruiken.

Al tientallen jaren wordt ervoor gewaarschuwd om niet mee te werken aan het opnemen van erotische spelletjes. En toch gebeurt het keer op keer weer.

Alsof men hardhorend is!

Een onderwijzer of onderwijzeres zou juist de eerste moeten zijn om te weten wat de verregaande consequenties kunnen zijn als sensuele privébeelden in verkeerde handen terecht komen.

BEKIJK OOK
Een vrouw om het leven brengen omdat ze vreemdgaat kan nooit goedgepraat worden

Deze personen hebben een opvoedkundige taak en moeten hun verantwoordelijkheden kennen.

ONTSLAG ALS FILMBEELDEN CIRCULEREN

Het is niet voor haar te hopen maar indien de filmbeelden inderdaad worden gelekt en leerlingen deze kunnen bekijken, rest er niets anders dan deze dame per direct met ontslag te sturen.

Onderwijsgevenden dienen goede normen en waarden uit te dragen. Het is niet acceptabel dat ze nog voor de klas gaat staan terwijl haar erotische beelden binnen de samenleving circuleren.

Dat geldt voor haar en alle andere onderwijsgevenden. Zowel mannen en vrouwen!

Foto ter illustratie.

R. Pinas

DISCLAIMER: Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de GFC Nieuwsredactie het eens is met de inhoud