fbpx
Leerkracht, 27, ‘ontvoert eigen pupil door te poseren met de moeder van het kind’

GFC NIEUWS- Een leerkracht heeft naar verluidt een zesjarig meisje ontvoerd door als vriend te poseren met de moeder van het kind.

Tharina Human, 27, wordt beschuldigd van het opzetten van het plan om Amy-Leigh de Jager te ontvoeren en eiste daarna een losgeld van US$ 135.000 op.

Amy-Leigh werd door vier mannen getrokken uit de armen van haar moeder Angeline voor haar school in Vanderbijlpark, Zuid-Afrika.

Angeline en haar man Wynand ontvingen later een telefoongesprek en werd aangegeven dat ze losgeld moesten betalen, indien ze Amy-Leigh’s veilig terug wilden hebben.

Ze zagen hun dochter 19 uren daarna terug, nadat de ontvoerders paniekerig werden, vanwege de grote media-aandacht die de zaak kreeg.

Amy-Leigh werd ergens gedumpt in de omgeving waar een man enkele dagen ervoor was dood gekapt.

Een koppel dat kort daarna een club verliet, zag het meisje dat huilend ‘mama’ riep en bracht het kind naar het politiebureau.

De ouders van het meisje, die op dat moment aanwezig waren op het politiebureau, braken in tranen uit toen twee onbekende mensen hun dochter naar binnen brachten.

Het nieuws kwam als een bom over toen de politie twee vrouwen en een man de volgende dag arresteerden, omdat een van de ontvoerders haar eigen leerkracht was.

Tharina Human was ook bevriend met de moeder van het meisje.

De vrouw gaf trouwens ook les aan het broertje van Amy, Jayden, 5.

Volgens de Zuid-Afrikaanse media was de leerkracht aan drugs verslaafd en had ze enorme hoge schulden bij drugsdealers.

De media beweert dat ze het meisje ontvoerde om haar schulden te betalen.

Meer nieuws

Vuilophalers in actie

GFC NIEUWS- Vuilophalers die werkzaamheden verrichten voor het ministerie van Openbare Werken (OW) zijn in actie. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin,…

Onderzoek naar cacaoproductie in Suriname

GFC NIEUWS- Tanja Tijtel en Naomi Venetiaan van het Polytechnic College Suriname hebben voor hun afstudeerproject voor het programma Hoger Laboratorium Onderwijs, samen een onderzoek…

Genti Mangroe nieuwe directeur Jeugdzaken

GFC NIEUWS- Donderdag heeft de ondertekening plaatsgevonden van het protocol van overdracht voor het Directoraat Jeugdzaken van het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken (AW&J)….

ICJ volgt decemberstrafproces op de voet

GFC NIEUWS- De Internationale Commissie van Juristen (ICJ) zal het 8 decemberstrafproces blijven volgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Bazo en BZV-kaarten automatisch verlengd

GFC NIEUWS- De Onderraad Sociaalzekerheidsstelsel heeft besloten dat alle verstrekte en nog te verstrekken Bazo en BZV zorgverzekeringen met een geldigheidsduur tot 31 oktober 2020…

NDP-topper Clairy Linger heengegaan

GFC NIEUWS- NDP-topper Clairy Linger is ingeslapen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik op de foto voor meer informatie….

5.192 Covid-positief getest, 5.046 genezen

GFC NIEUWS- In Suriname zijn vanaf 13 maart 5.192 personen besmet geraakt met het coronavirus. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…