fbpx

Leerkracht, 27, ‘ontvoert eigen pupil door te poseren met de moeder van het kind’

GFC NIEUWS- Een leerkracht heeft naar verluidt een zesjarig meisje ontvoerd door als vriend te poseren met de moeder van het kind.

Tharina Human, 27, wordt beschuldigd van het opzetten van het plan om Amy-Leigh de Jager te ontvoeren en eiste daarna een losgeld van US$ 135.000 op.

Amy-Leigh werd door vier mannen getrokken uit de armen van haar moeder Angeline voor haar school in Vanderbijlpark, Zuid-Afrika.

Angeline en haar man Wynand ontvingen later een telefoongesprek en werd aangegeven dat ze losgeld moesten betalen, indien ze Amy-Leigh’s veilig terug wilden hebben.

Ze zagen hun dochter 19 uren daarna terug, nadat de ontvoerders paniekerig werden, vanwege de grote media-aandacht die de zaak kreeg.

Amy-Leigh werd ergens gedumpt in de omgeving waar een man enkele dagen ervoor was dood gekapt.

Een koppel dat kort daarna een club verliet, zag het meisje dat huilend ‘mama’ riep en bracht het kind naar het politiebureau.

BEKIJK OOK
Samenleving moet alert blijven en zich niet laten misleiden door Organic

De ouders van het meisje, die op dat moment aanwezig waren op het politiebureau, braken in tranen uit toen twee onbekende mensen hun dochter naar binnen brachten.

Het nieuws kwam als een bom over toen de politie twee vrouwen en een man de volgende dag arresteerden, omdat een van de ontvoerders haar eigen leerkracht was.

Tharina Human was ook bevriend met de moeder van het meisje.

De vrouw gaf trouwens ook les aan het broertje van Amy, Jayden, 5.

Volgens de Zuid-Afrikaanse media was de leerkracht aan drugs verslaafd en had ze enorme hoge schulden bij drugsdealers.

De media beweert dat ze het meisje ontvoerde om haar schulden te betalen.