fbpx

Leden hoofdkwartier Israel United in Christ in Suriname

Een vier man sterke delegatie van het hoofdkwartier van Israel United in Christ (IUIC) onder leiding van bishop Nathanyel Israel en bishop Kani is van 10 tot 16 september in Suriname “met het doel degenen die in dit land zijn verspreid door de trans-Atlantische slavenhandel te herstellen en terug te doen keren tot de God van Israel zoals dat is geschreven in Jesaja 49:6. Ook zullen wij verschillende ‘Institutions of Learning’ oprichten in Suriname, waardoor de nazaten kennis kunnen verkrijgen over hun geschiedenis en de geboden van de God van Abraham, Isaak en Jacob”, schrijft de organisatie in een persbericht.

IUIC is een organisatie van een georganiseerde natie, die is opgericht in 2003 in de Verenigde Staten van Amerika. “Wij richten ons op het onderwijzen van de nazaten van slavernij en slavenhandel over de geboden van de God der Hebreeërs en het geloof en de genade in Christus, zoals is geschreven in Openbaringen 14:12. Onze leer is dus gebaseerd op de wetten van God en het geloof in Zijn Zoon die de wereld Jezus Christus noemt”.

BEKIJK OOK
Asabina blijft tot na verkiezingen 2025 politieke kar BEP trekken

Hun missie is het onderwijzen van de bekering tot God aan de verloren stammen van het huis van Israel. “Onze visie is het koninkrijk van God te vestigen op aarde en het binnen brengen van de tweede komst van onze Heer en Redder Jezus Christus”.