fbpx

Latin King Johan Misiedjan scoort met Sisa

De Latin King Johan Misiedjan, die nu in België woont, heeft met zijn nieuwe single ‘Sisa’ een sterke comeback gemaakt. Het nummer is drie weken op de eerste plaats van ‘ATV Super Top 10’ gestaan. Daarnaast domineerde Sisa ook de hitlijsten van diverse radiostations.

“In mijn lange muziekcarrière ben ik vaak gehuldigd en diverse prijzen gewonnen, maar weken nummer 1 staan met Sisa is bijzonder, want het is de eerste Surinaamse Kizomba nummer 1”, reageert master Misiedjan. “Ik hou van nieuwe uitdagingen en had mijn fans allang iets nieuws beloofd en ja gelukkig is het geaccepteerd”, vult hij aan.

‘Sisa’ is niet de eerste nummer 1 hit van de Latin King. Hij heeft meer hits op zijn naam staan, waaronder ‘Mi wani Sie yu’, ‘Gadu moe gi yu libi’, ‘Fa ye libi so’ (fini fini) en ‘Rosa’. ‘Gadu Mu Gi Yoe lbi’ die acht jaar achter elkaar, van 1998 tot 2006, plaat van het jaar is geworden bij Radio Koyeba.

OOK INTERESSANT
Truckchauffeur omgekomen bij verkeersongeval te Goliath

De Surinaamse Latin Koning woont nu in België. Naast artiest is hij ook zakenman. Al zijn muziek brengt hij zelf uit via zijn eigen label SHOWCENTER in België.

Master Misiedjan heeft volgend jaar februari een grote muzikale verrassing voor Suriname. Hij is nu al bezig met de voorbereidingen.(GFC)