fbpx
Lasser door vrouw gelokt en beroofd door twee mannen

GFC NIEUWS- De 41-jarige P.L. is op 8 oktober in de omgeving van Rahemalweg door een vrouw en twee mannen beroofd van een geldbedrag in SRD.

P. die lasser is van beroep werd op de bewuste dag door de vrouw gebeld om een oriëntatie te doen voor het plaatsen van dievenijzer.

De vrouw had met de lasser afgesproken dat hij voor een winkelpand moest wachten.

Op een gegeven moment belde zij weer met de lasser en hield hem voor dat hij ongeveer 800 meter voorbij de winkel moest rijden en dat zij langs de straat naar hem zou uitkijken.

Aldaar aangekomen, stapte de lasser uit zijn voertuig en liep de vrouw tegemoet, waarna zij hem begeleidde naar de achterzijde van een in aanbouw zijnde woning.

De lasser werd kort daarna meteen aangevallen door twee mannen die gewapend waren met een koevoet. Zij brachten het slachtoffer slagen toe aan zijn hoofd en hij liep een barstwond op. Aan zijn bovenarm en vinger had hij ook verwondingen opgelopen.

De mannen maakten de handtas van de lasser buit met daarin ongeveer SRD 2.000 en documenten.

Na de verschillende slagen te hebben geïncasseerd, rende de lasser naar zijn voertuig en het lukte hem om weg te rijden.

De politie van De Nieuwe Grond werd ingeschakeld via de Command Center en deed de plek aan voor het verrichten van het onderzoek.

Het slachtoffer werd met een ingeschakelde ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp en werd na medische behandeling heengezonden.

Er wordt aan de opsporing van de vrouw en de twee mannen gewerkt. De zaak is voor verder onderzoek overgedragen aan de collega’s van Recherche Midden.

Meer nieuws

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Ingezonden| Registratie van landsdienaren

GFC NIEUWS- In de media lazen wij dat de minister van Binnenlandse Zaken, Bronto Somohardjo, het project “Registratie van Landsdienaren” heeft geïnitieerd op zijn ministerie….

Man kapt zus na ruzie

GFC NIEUWS- De 55-jarige Jozef C. is op 14 oktober ingesloten voor mishandeling en vernieling. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Regering buigt zich over situatie SLM

GFC NIEUWS- Een regeringsdelegatie onder leiding van president Chandrikapersad Santokhi heeft zich gebogen over de stand van zaken bij de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM). Dikke…

Suriname telt nu 29 actieve Covid-gevallen

GFC NIEUWS- Suriname telt nu in totaal 29 actieve Covid-19-gevallen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik op de foto…

Bedreiger president Santokhi opgesloten

GFC NIEUWS- Vandaag, zondag, is de 38-jarige Firen Ajaykumar G. door rechercheurs van politie Regio Midden opgespoord en aangehouden voor onder andere bedreiging met een…