fbpx

Lasser door vrouw gelokt en beroofd door twee mannen

GFC NIEUWS- De 41-jarige P.L. is op 8 oktober in de omgeving van Rahemalweg door een vrouw en twee mannen beroofd van een geldbedrag in SRD.

P. die lasser is van beroep werd op de bewuste dag door de vrouw gebeld om een oriëntatie te doen voor het plaatsen van dievenijzer.

De vrouw had met de lasser afgesproken dat hij voor een winkelpand moest wachten.

Op een gegeven moment belde zij weer met de lasser en hield hem voor dat hij ongeveer 800 meter voorbij de winkel moest rijden en dat zij langs de straat naar hem zou uitkijken.

Aldaar aangekomen, stapte de lasser uit zijn voertuig en liep de vrouw tegemoet, waarna zij hem begeleidde naar de achterzijde van een in aanbouw zijnde woning.

De lasser werd kort daarna meteen aangevallen door twee mannen die gewapend waren met een koevoet. Zij brachten het slachtoffer slagen toe aan zijn hoofd en hij liep een barstwond op. Aan zijn bovenarm en vinger had hij ook verwondingen opgelopen.

BEKIJK OOK
Rijbewijs 58-jarige veroorzaker aanrijding al 19 jaren vervallen

De mannen maakten de handtas van de lasser buit met daarin ongeveer SRD 2.000 en documenten.

Na de verschillende slagen te hebben geïncasseerd, rende de lasser naar zijn voertuig en het lukte hem om weg te rijden.

De politie van De Nieuwe Grond werd ingeschakeld via de Command Center en deed de plek aan voor het verrichten van het onderzoek.

Het slachtoffer werd met een ingeschakelde ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp en werd na medische behandeling heengezonden.

Er wordt aan de opsporing van de vrouw en de twee mannen gewerkt. De zaak is voor verder onderzoek overgedragen aan de collega’s van Recherche Midden.