Lancering “Het boek Chan” rond 25 november

GFC NIEUWS- Binnenkort verschijnt het allereerste boek waarin VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi over zijn persoonlijke levenservaringen vertelt.

De officiële presentatie is rond de 44ste herdenkingsdag van de Staatkundige Onafhankelijkheid in Suriname. Het zal gratis beschikbaar zijn voor jongeren en andere relaties.

Zaterdag kreeg een groep sympathisanten van de VHP een voorproefje tijdens een soft launch in Aalsmeer, Nederland.

Een veiling van de eerste exemplaren bracht ruim euro 15.000 op. Het boek Chan gaat over hoop en vertrouwen.

“Chan” gaat over een persoon die heeft bewezen hoop en vertrouwen niet te misbruiken. Hij vertelt: geeft u mij vertrouwen en samen bouwen we aan een mooie toekomst.

In verband met officiële launch heeft de VHP-voorzitter een commissie binnen de VHP geïnstalleerd ter voorbereiding van de activiteiten. Voorlees-sessies voor scholieren en aanbiedingen aan bibliotheken zijn enkele van de geplande activiteiten.

Santokhi: “Ik ben zeer blij dat ik in dit boek mijn persoonlijk verhaal heb kunnen doen. De rode draad is voor mij doorzettingsvermogen en opkomen tegen onrecht. Dat is wat mij drijft in de politiek.”

Het boek Chan is een donatie van een leergierige jonge Surinamer uit Nickerie die in Nederland woont en de wijze lessen van Chan wilde horen. Hij interviewt Chan door driemaal te reizen naar Suriname en tot diep in de nacht met hem te praten.

Het interview gaat onder andere over: 8 december, leiderschap, jeugd, maar ook mooie teksten van oud-president Ronald Venetiaan.

De schrijver is dr. Ashwin Ramcharan, een jonge econoom die al in diverse landen heeft gewoond, bankier is geweest en onder meer gestudeerd heeft aan de Harvard University in USA.

Overige berichten