fbpx
Lancering “Het boek Chan” rond 25 november

GFC NIEUWS- Binnenkort verschijnt het allereerste boek waarin VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi over zijn persoonlijke levenservaringen vertelt.

De officiële presentatie is rond de 44ste herdenkingsdag van de Staatkundige Onafhankelijkheid in Suriname. Het zal gratis beschikbaar zijn voor jongeren en andere relaties.

Zaterdag kreeg een groep sympathisanten van de VHP een voorproefje tijdens een soft launch in Aalsmeer, Nederland.

Een veiling van de eerste exemplaren bracht ruim euro 15.000 op. Het boek Chan gaat over hoop en vertrouwen.

“Chan” gaat over een persoon die heeft bewezen hoop en vertrouwen niet te misbruiken. Hij vertelt: geeft u mij vertrouwen en samen bouwen we aan een mooie toekomst.

In verband met officiële launch heeft de VHP-voorzitter een commissie binnen de VHP geïnstalleerd ter voorbereiding van de activiteiten. Voorlees-sessies voor scholieren en aanbiedingen aan bibliotheken zijn enkele van de geplande activiteiten.

Santokhi: “Ik ben zeer blij dat ik in dit boek mijn persoonlijk verhaal heb kunnen doen. De rode draad is voor mij doorzettingsvermogen en opkomen tegen onrecht. Dat is wat mij drijft in de politiek.”

Het boek Chan is een donatie van een leergierige jonge Surinamer uit Nickerie die in Nederland woont en de wijze lessen van Chan wilde horen. Hij interviewt Chan door driemaal te reizen naar Suriname en tot diep in de nacht met hem te praten.

Het interview gaat onder andere over: 8 december, leiderschap, jeugd, maar ook mooie teksten van oud-president Ronald Venetiaan.

De schrijver is dr. Ashwin Ramcharan, een jonge econoom die al in diverse landen heeft gewoond, bankier is geweest en onder meer gestudeerd heeft aan de Harvard University in USA.

Meer nieuws

Vuilophalers in actie

GFC NIEUWS- Vuilophalers die werkzaamheden verrichten voor het ministerie van Openbare Werken (OW) zijn in actie. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin,…

Onderzoek naar cacaoproductie in Suriname

GFC NIEUWS- Tanja Tijtel en Naomi Venetiaan van het Polytechnic College Suriname hebben voor hun afstudeerproject voor het programma Hoger Laboratorium Onderwijs, samen een onderzoek…

Genti Mangroe nieuwe directeur Jeugdzaken

GFC NIEUWS- Donderdag heeft de ondertekening plaatsgevonden van het protocol van overdracht voor het Directoraat Jeugdzaken van het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken (AW&J)….

ICJ volgt decemberstrafproces op de voet

GFC NIEUWS- De Internationale Commissie van Juristen (ICJ) zal het 8 decemberstrafproces blijven volgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Bazo en BZV-kaarten automatisch verlengd

GFC NIEUWS- De Onderraad Sociaalzekerheidsstelsel heeft besloten dat alle verstrekte en nog te verstrekken Bazo en BZV zorgverzekeringen met een geldigheidsduur tot 31 oktober 2020…

NDP-topper Clairy Linger heengegaan

GFC NIEUWS- NDP-topper Clairy Linger is ingeslapen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik op de foto voor meer informatie….

5.192 Covid-positief getest, 5.046 genezen

GFC NIEUWS- In Suriname zijn vanaf 13 maart 5.192 personen besmet geraakt met het coronavirus. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…