fbpx

Laffe en jaloerse man die hoogzwangere vrouw met 21 messteken doodstak voelde zich in de steek gelaten

GFC NIEUWS- Dat het beëindigen van een liefdesrelatie soms zeer dramatische gevolgen kan hebben en altijd voorzichtigheid geboden is, is duidelijk. Talrijke vrouwen krijgen na een relatiebreuk te maken met stalken, extreem geweld of doodsbedreigingen.

Zo ging het helemaal mis met een jaloerse man die zijn hoogzwangere ex-vriendin en hun ongeboren baby heeft vermoord door 21 keer met een groot mes op haar in te steken. Hij vertelde later dat hij zich in de steek gelaten voelde.

Aaron McKenzie(26) uit London had ingebroken in de slaapkamer van zijn ex, de 33 weken zwangere Kelly Fauvrelle, terwijl ze sliep en stak in grote razernij op haar in, met de dood als gevolg.

BEKIJK OOK
Klant gaat ervandoor met geldtrommel winkelier

Hun zoon Riley werd bevallen via een keizersnede, maar stierf vier dagen later in het ziekenhuis. 

De moordenaar vertelde na zijn daad aan onderzoekers dat hij na de relatiebreuk enorm jaloers werd en zich mentaal vreselijk voelde. Na het lezen van haar privé e-mails sloegen de ‘stoppen’ bij hem helemaal door.

“Ik voelde mij niet meer nodig, niet gewenst, onbelangrijk en verloren, terwijl ik vaker een beroep op haar deed”, aldus de laffe vrouwenmoordenaar.

Relatiedeskundigen wijzer er steeds vaker op dat het verbreken van een liefdesrelatie met een extreem jaloerse man, met de meest  mogelijke tact moet worden uitgevoerd.

Foto ter illustratie.