fbpx

Kylie Jenner fans schrikken van Arabische betekenis naam zoon Aire

GFC NIEUWSREDACTIE- Afgelopen weekend maakte Kylie Jenner eindelijk de naam van haar zoontje bekend. Na tien maanden deelt ze de unieke naam met ons: Aire.

Terwijl veel fans van de naam houden, zijn er ook een aantal die vinden dat Kylie twee keer na had moeten denken. In het Arabisch heeft het woord ‘Aire’ namelijk een andere betekenis.

In de serie The Kardashians liet Kylie Jenner weten dat ze het nieuws misschien wel zou laten weten in het derde seizoen. Maar blijkbaar duurde dat te lang.

Ze postte een foto van haar en baby Aire, meer dan tien maanden nadat ze aankondigde dat ze zijn oorspronkelijke naam, Wolf, hadden veranderd. En dat schept veel duidelijkheid, want verschillende TikTokkers dachten met ingewikkelde theorieën allang de naam geraden te hebben – maar die zaten er allemaal naast.

BEKIJK OOK
Pamela Anderson wist dat vriend vreemdging toen ze hem 'zijn penis in de wasbak zag wassen'

Hoe uniek de naam ook is, de baby kan in Arabische landen een gekke blik krijgen wanneer ze zijn naam uitspreken.

Een Twitteraar wijst haar op het volgende: ”His name doesn’t translate well, Aire is a “common” slang word for ‘my penis,” terwijl een ander schrijft ”God help her if she comes to the Middle East.”

In een bericht op een Kylie Jenner-fanaccount zei de moeder van twee dat de naam van haar zoon wordt uitgesproken als ‘air’.

Foto: Twitter Kylie Jenner