fbpx
Kuldipsingh is 40 jaar en trakteert Kinderhuis Campagne

GFC NIEUWS- Op tijd zijn voordat de bel slaat is één van de eerste disciplines die je als kind aanleert op school. Maar heel vroeg in de ochtend opstaan vinden de meeste jongeren niet zo leuk. De kinderen van Kinderhuis Campagne stonden rond 4.30 uur ’s morgens in de rij om gebruik te maken van het bad en toilet, zodat zij zich klaar konden maken voor de school.

Echter deden zij dit niet uit plezier, maar zij waren genoodzaakt vanwege het gebrek aan genoeg badkamers en toiletten om alle kinderen te accommoderen. Gelukkig is dit nu voorbij, want zij mogen nu wat langer uitslapen zonder dat zij laat aankomen op school. Kuldipsingh heeft ervoor gezorgd dat er naast de hogere druk en vernieuwde hydroforen voldoende badkamers en toiletten zijn voor alle jongens en meisjes van dit kinderhuis.

Kuldipsingh heeft in verband met het 40-jarig bestaan, verder een bijdrage kunnen leveren aan Kinderhuis Campagne door het plaatsen van nieuwe tegels in het eethuis, de recreatie- en huiswerkruimte. Thuis aankomen is nu veel prettiger met het nieuwe aanzicht, door de mooie verfbeurt, dat het heel gebouw heeft gekregen. Ook kunnen de kinderen lekker slapen op hun nieuwe scheepsbedden en matrassen. Voor de sociale werkers is het prettiger om maaltijden te bereiden in de nieuwe rice cookers.

“Een lang gekoesterde wens van Kinderhuis Campagne, voor renovatiewerkzaamheden aan ons tehuis is nu uitgekomen. Voor de kinderen is het lang wachten vroeg in de ochtend nu voorbij. Kuldipsingh Group, u heeft bewezen hart te hebben voor minder daadkrachtige. Deze bijzondere daad zal ons nog heel lang bijblijven,” zei Silvy Campagne.

 

Foto: Personeel van Kuldipsing met pupillen en directie van het tehuis. De opname is gemaakt voor de uitbraak van het coronavirus in Suriname. 

Meer nieuws

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.