fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Kuldipsingh is 40 jaar en trakteert Kinderhuis Campagne

GFC NIEUWS- Op tijd zijn voordat de bel slaat is één van de eerste disciplines die je als kind aanleert op school. Maar heel vroeg in de ochtend opstaan vinden de meeste jongeren niet zo leuk. De kinderen van Kinderhuis Campagne stonden rond 4.30 uur ’s morgens in de rij om gebruik te maken van het bad en toilet, zodat zij zich klaar konden maken voor de school.

Echter deden zij dit niet uit plezier, maar zij waren genoodzaakt vanwege het gebrek aan genoeg badkamers en toiletten om alle kinderen te accommoderen. Gelukkig is dit nu voorbij, want zij mogen nu wat langer uitslapen zonder dat zij laat aankomen op school. Kuldipsingh heeft ervoor gezorgd dat er naast de hogere druk en vernieuwde hydroforen voldoende badkamers en toiletten zijn voor alle jongens en meisjes van dit kinderhuis.

Kuldipsingh heeft in verband met het 40-jarig bestaan, verder een bijdrage kunnen leveren aan Kinderhuis Campagne door het plaatsen van nieuwe tegels in het eethuis, de recreatie- en huiswerkruimte. Thuis aankomen is nu veel prettiger met het nieuwe aanzicht, door de mooie verfbeurt, dat het heel gebouw heeft gekregen. Ook kunnen de kinderen lekker slapen op hun nieuwe scheepsbedden en matrassen. Voor de sociale werkers is het prettiger om maaltijden te bereiden in de nieuwe rice cookers.

OOK INTERESSANT
Vrouw, 33, haalt file in en veroorzaakt fatale aanrijding met tegenligger

“Een lang gekoesterde wens van Kinderhuis Campagne, voor renovatiewerkzaamheden aan ons tehuis is nu uitgekomen. Voor de kinderen is het lang wachten vroeg in de ochtend nu voorbij. Kuldipsingh Group, u heeft bewezen hart te hebben voor minder daadkrachtige. Deze bijzondere daad zal ons nog heel lang bijblijven,” zei Silvy Campagne.

 

Foto: Personeel van Kuldipsing met pupillen en directie van het tehuis. De opname is gemaakt voor de uitbraak van het coronavirus in Suriname.