fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Kukru versie 2.0 nu met winkelfunctie

Kukru is een mobiele applicatie dat in augustus 2017 is gelanceerd met als voornaamste doel Surinaamse recepten een centrale plek te geven. Maar ook met het doel de Surinaamse kookkunsten aan grotere groepen te leren. Vanaf de lancering hebben wij constant gewerkt aan de verbetering van niet alleen de inhoud, maar ook de functionaliteiten van de applicatie.

Een van die functionaliteiten is de winkel. Gebruikers kunnen vanaf nu gemakkelijk de inhoud van de gerechten bestellen en tot aan huis geleverd krijgen. Op zo een manier kan men direct het recept klaarmaken. Onze kookpakketten bevatten de ingrediënten en kook instructies.

Tot 30% goedkoper

Kookpakketten bestellen is niet alleen tijd-, maar ook kostenbesparend. De prijzen van onze Kookpakketten liggen lager omdat de gebruiker alleen de ingrediënten die nodig zijn aanschaft. Dit zorgt ervoor dat de kosten tot 30% lager kunnen liggen.

Inhoud Kukru kookpakketten

Elk kookpakket bestaat uit een instructie flyer met daarop de bereidingswijze. Elk pakket wordt geleverd met de hoeveelheid aan ingrediënten. Er zijn 4 categorie pakketten hoofdgerechten, soepen, groenten en drank. Gebruikelijke “in huis hebbende” ingrediënten worden niet geplaatst in de kook pakketten. We kunnen hierbij denken aan ingrediënten zoals zout en/ of suiker.

OOK INTERESSANT
Paniek aan boord: man maakt deur vliegtuig open tijdens vlucht (VIDEO)

Gemak dient de mens

“We begrijpen dat het steeds drukker wordt. Dat zie je aan het verkeer, de gang naar winkels, noem maar op. Dus naar de winkel gaan om inkopen te doen moet in onze dag planning voorkomen. Kukru mandje helpt hierbij. De boodschappen worden elke ochtend voor 8u tot aan huis geleverd. De leveringen beginnen vanaf 6u. De betaling geschied bij levering. In de volgende versie zullen we meer betaalmogelijkheden aan toevoegen om ook bestellingen vanuit Nederland te kunnen accepteren en verwerken”, aldus Gino Eersel van Kukru.

Beschikbaarheid

Kukru kookpakketten zijn in de initiële fase via de Android App en de Shop op de Facebookpagina te bestellen. “In de volgende fase gaan wij het ook op onze kukru.online aanbieden. En de leveringen zijn beperkt tot Paramaribo. Het zit wel in de bedoeling om in een later stadium ook leveringen in Nickerie en zoals eerder gesteld Nederland mogelijk te maken”.

De nieuwe versie van kukru kan via: bit.ly/kukru gedownload worden.(GFC)