fbpx
Facebook Pagelike Widget

KTPI Wanica gaat huis- aan – huis

Op zondag 19 april 2015 is KTPI Wanica, onder leiding van de coördinator tevens DNA – kandidaat Sidik Moertabat, een huis – aan- huisbezoek begonnen bij de bewoners van ressort Saramaccapolder.

Tijdens dit bezoek werden de kiezers voorzien van een flyer van de DNA- kandidaat waarbij ze eveneens werden gevraagd om op de dag van de verkiezingen op 25 mei 2015 hun stem bewust te doen uitbrengen op de kandidaat op de kiezerslijst van de Alternatieve Combinatie(AC) van het kiesdistrict Wanica.

“De bewoners van Saramaccapolder zijn zeer ingenomen met dit bezoek waarbij velen te kennen hebben gegeven, de kandidaatstelling van Moertabat op de dag van de stemming te zullen ondersteunen. Velen hadden gedacht dat de bestaansrecht van de partij niet meer bestond, maar de actie van die bewuste morgen heeft het tegendeel bewezen”, zegt Moertabat.

In aanloop naar de verkiezingen op 25 mei 2015 zal volgens de DNA- kandidaat, een nieuwe wind laten waaien in Wanica.

“Een bepaalde politieke leider zei tijdens een wijkvergadering dat de KTPI geen onderdak heeft. Wij zeggen juist dat we nooit onderdak hebben gezocht, maar we geven onderdak aan eenieder. Zeker is, dat we nooit en te nimmer bang hoeven te zijn voor een of andere ontruiming. KTPI gaat voor zekerheid en stabiliteit”, aldus Moertabat.

De eerstvolgende activiteit van de partij is een massameeting te Magenta in het ressort Koewarasan op zaterdag 25 april 2015.

Meer nieuws

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…