fbpx
KTPI Saramaccapolder belegt instructievergadering

De coördinator tevens DNA – kandidaat van de KTPI binnen de Alternatieve Combinatie(AC) voor het district Wanica, Sidik Moertabat , heeft eerder in de week een instructievergadering belegd op Saramaccapolder.

Aanwezig waren de RR -en DR-kandidaten en alle coördinatoren van de KTPI van het district.

Op deze bijzondere vergadering werden instructies gegeven aan de leden van de partij in verband met de organisatie bij de komende Algemene, Vrije en Geheime verkiezingen van mei 2015.

De secretaris van de partij, Robby Dragman, heeft de nodige instructies gegeven over de strategieën die uitgestippeld zijn die een goed resultaat bij de verkiezingen moeten garanderen. Het gaat onder meer om huis -aan -huiscampagnes, het werken met flyers en het beleggen van kleine vergaderingen in de verschillende ressorten.

KTPI zal geen grote vergaderingen beleggen. Die activiteiten die georganiseerd zullen worden, zijn in het algemeen bedoeld om de kandidaat te propageren.

Dragman drukte de aanwezigen op het hart om de aanwijzingen van het hoofdbestuur strikt op te volgen en niet een eigen weg op te gaan . “De eenheid moet nu tentoongesteld worden”, aldus Dragman.

De instructies voor de dag van de verkiezingen zelf heeft hij heel uitgebreid uitgelegd aan de leden.

De voorzitter van de partij Willy Soemita gaf aan dat het nu wel tijd wordt dat men gezamenlijk de schouders onder het werk moet zetten. ”We moeten goed voorbereid zijn en gaan voor zetelwinst bij de komende verkiezingen, stelde Soemita. Hij benadrukte dat een goede mobilisatie erg belangrijk is.

De voorzitter wenste de aanwezige leden heel veel succes toe bij de komende veldoperaties en gaf aan dat het hoofdbestuur altijd paraat staat om haar hulp en ondersteuning te geven aan alle veldwerkers.

“Gezamenlijk zullen we het veld ingaan en het maximale halen uit de strijd. Op 26 mei zullen we de zoete vruchten oogsten van onze noeste arbeid”, aldus Soemita.

Meer nieuws

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.