fbpx

Kritiek op grootvader uit Zoetermeer(69) die alleen met jongedames date onterecht, zegt relatie-expert

GFC LIFESTYLEREDACTIE- De felle kritiek die een kleindochter van een 69- jarige man uit Zoetermeer via sociale media heeft geleverd is onterecht.

De jongedame trok fel van leer tegen haar opa omdat zij het erg ongepast vindt dat hij alleen afspraakjes maakt met dames die meestal niet ouder zijn dan 30 jaar.

“Mijn opa die al 69 jaar oud is moet zich schamen. De jonge vrouwen met wie hij uitgaat zouden zijn kleinkinderen kunnen zijn. Waarom date hij niet met dames van zijn eigen leeftijd?”, is slechts een passage uit haar schrijven op haar pagina.

De Haagse relatie-expert Casanova zegt desgevraagd aan GFC Lifestyle in Den Haag dat hij van oordeel is dat nakomelingen zich helemaal niet dienen te bemoeien met de keuzevoorkeuren van hun grootvaders of grootmoeders.

BEKIJK OOK
26- jarige man heeft spijt dat hij blufte over crimineel verleden

Volgens hem is er helemaal niets verkeerds aan, zodra de jongere liefdespartners meerderjarig zijn en nergens toe gedwongen worden.

Hij benadrukt dat elk mens zijn of haar eigen voorkeuren heeft. De één valt op alleen oudere heren of dames, anderen kiezen liever voor jong.

“Het is juist deze kleindochter die zich zou moeten schamen door op sociale media haar opa in een kwaad daglicht te stellen en zijn smaak weigert te respecteren”, aldus Casanova.