fbpx

Kraters en verzakkingen wegen binnenstad Paramaribo worden aangepakt

De afdeling Wegen van het ministerie van Openbare Werken, Transport & Communicatie (OWT&C) is in deze periode drukdoende om verschillende wegen in de binnenstad van Groot-Paramaribo aan te pakken. De aanpak behelst onder andere gevaarlijke kraters en verzakkingen in de Zwartenhovenbrug- en de van ‘t Hogerhuysstraat.

Naresh Bhageloe, ressortleider sectie Groot-Paramaribo van de afdeling Wegen, zegt dat verschillende delen van Zwartenhovenbrugstraat ook in samenspraak met de politie worden aangepakt. Het gaat in deze om de verkeersveiligheid waarbij gevaarlijke kuilen in de weg aangepakt worden.

Het ministerie van OW&TC is reeds begonnen met verschillende herasfalteringswerkzaamheden. Het gaat hierbij om werkzaamheden die uitgevoerd worden tussen de Keizer- en de Steenbakkerijstraat. Echter kunnen de gaten en de verzakkingen die zich aan de andere kant van de weg bevinden niet zo blijven.

OOK INTERESSANT
Suriname laat zich tijdens Earth Hour 2023 horen voor de jaguar

Bhageloe geeft aan dat deze in afwachting op het groot werk gedicht worden, omdat ze een groot gevaar vormen voor weggebruikers.

De slechte delen in de Slangenhout-, Hernhutter,- Calcutta en de Koningstraat zullen ook worden aangepakt.