fbpx
KPS-leiding roept manschappen terug: enorme chaos in verkeer tijdens lockdown

GFC NIEUWS- Alle politieagenten die post hadden gevat bij de bruggen die gesloten zouden worden om 20.00 uur werden gisteravond teruggeroepen door de leiding van het Korps.

Vanwege kilometerslange files moest de politie zich terugtrekken.

Vanaf 17.00 uur vrijdagmiddag zat het verkeer in Paramaribo voor een groot deel vast. De overheidssalarissen zijn vrijdag gestort en hoogstwaarschijnlijk ook het salaris van particuliere bedrijven, waardoor personen in grote getallen op straat waren, waarschijnlijk om inkopen te doen.

Al enkele weken geldt er weer een lockdown vanaf 20.00 uur om de Covid-19-gevallen terug te dringen, echter houden delen van de samenleving zich niet aan de maatregel en worden steeds personen door de politie meegenomen naar het terrein op de Politie Academie.

Meer nieuws

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.