fbpx
KPS informeert jongeren over maatschappelijke vraagstukken

GFC NIEUWS- De afdeling Jeugdzaken Voorlichting van het Korps Politie Suriname heeft een voorlichtingsdag gehouden in het ressort Centrum vóór Times Mall.

Er werd uitgebreide informatie gegeven naar de burgerij toe, in het bijzonder de jongeren, over enkele zaken die zich in de samenleving voordoen:
– Aangifte, dienstverlenende instanties en hulpverlening van huiselijk geweld
– Seksueel misbruik
– tips voor studenten
– beveiligingsmaatregelen
– voorlichting over pornografie en
– drugsgebruik

De afdeling jeugdvoorlichting is in het jeugddoorgangscentrum Opa Doeli gevestigd aan de Limesgracht no. 90 te Paramaribo.

Meer nieuws

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.