fbpx
KPS deelt beelden lockdown-overtreders op terrein Politie Academie

GFC NIEUWS- Zoals gewaarschuwd, is de politie op 14 augustus weer begonnen met het oppakken van lockdown-overtreders.

De politie heeft een aantal personen aangehouden dat geen valide reden had om na acht uur in de avond op straat te zijn.

Deze overtreders zijn overgebracht naar een grote hal op het terrein van de Politie Academie alwaar zij tot en met vijf uur in de ochtend moesten blijven onder politiebewaking. Na vijf uur werden zij heengezonden.

Het oppakken van deze overtreders is een oude maatregel die weer toegepast wordt. Binnenkort zullen meer maatregelen getroffen worden tegen Covid-19-overtreders in het algemeen, meldt het KPS. Die maatregelen kunnen van financiële aard zijn of vrijheidsbeneming.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.