fbpx
KPS betreurt onjuiste berichtgeving over aanrijding met politievoertuig

In Dagblad Suriname van 15 april 2015 is er een bericht geplaatst met als kop ”Politievoertuig en twee andere auto’s betrokken bij aanrijding”.

Aan het einde van het bericht heeft de schrijver aangegeven dat uit het voorlopig politieonderzoek het politievoertuig als veroorzaker moet worden aangemerkt.

“Deze informatie berust niet op waarheid. Geen enkel onderzoek heeft uitgewezen dat het politievoertuig als veroorzaker kan worden aangemerkt”, laat de Public Relations van het KPS weten.

Onderzoek heeft volgens de politie uitgewezen dat de bestuurder van het Noah-busje de veroorzaker is van de aanrijding. Deze bestuurder verkeerde onder invloed van alcohol. Zijn rijbewijs is hangende het onderzoek ingevorderd.

De politie betreurt het dat er berichten worden gelanceerd zonder die eerst te verifiëren.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.