fbpx

KPS: 5 doden en 8 gewonden bij zware aanrijding Afobakkaweg

GFC NIEUWS- Bij een zware aanrijding op 6 december omstreeks 15.40 uur aan de Afobakkaweg hebben 5 personen, waaronder een militair het leven gelaten en acht personen raakten gewond.
De politie van Paranam kreeg de melding van een aanrijding tussen een pick-up en een Noah busje. De wetsdienaren die de locatie voor onderzoek aandeden, constateerden dat beide voertuigen in tegenovergestelde richtingen
reden over de Afobakkaweg.
In de pick-up zaten een moeder, een vader en een kind en in het bestelbusje tien personen inclusief de bestuurder. Door tot nog toe onbekende oorzaak ontstond er tussen mast 18 en 19 een zware botsing tussen deze twee voertuigen.
Drie mannen, 1 vrouw en een meisje van het bestelbusje van wie de volledige personalia nog ontbreken, lieten het leven en zaten bekneld in het bestelbusje. Met behulp van de brandweer werden de vijf levenloze lichamen uit het voertuig gehaald.
De andere vijf raakten zwaargewond en zijn met de ambulances afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De drie inzittenden van de pick-up deden per eigen gelegenheid de SEH aan.
Beide voertuigen hebben aanzienlijke schade opgelopen. Het rijbewijs van de pick-up-bestuurder is in beslag genomen.
De vijf ontzielde lichamen zijn voor obductie in beslag genomen.

BEKIJK OOK
Filmexposé “Diima Doti” bij Nationaal Archief Suriname