fbpx

Kort

 


Bekijk origineel

Een Zweedse voetballer werd het veld uitgestuurd omdat hij voor zichzelf applaudisseerde nadat hij voor het eerst driemaal in één wedstrijd had gescoord. Medi Dresevic sprong over de reclameborden, nam plaats op de halflege tribune en begon enthousiast te applaudisseren. Scheidsrechter Alexander Pavlovic had echter zijn gevoel voor humor thuisgelaten en presenteerde Dresevic een gele kaart – de tweede in de wedstrijd.

jason-drezler

Een Amerikaanse marinier staat terecht omdat hij zijn collega’s via een onbeveiligde e-mailserver had gewaarschuwd voor een complot. Inderdaad werden enkele Amerikaanse militairen vermoord door een personeelslid van een politiechef.
Majoor Jason Brezler mocht echter niet getuigen, omdat anders aan het licht zou komen dat de Afghaan jongetjes als seksslaaf hield.

gay

Een overwinning voor homo- en biseksuele mannen in Noord-Ierland: na 30 jaren strijd mogen zij nu eindelijk bloed doneren. Homoactivisten juichen de nieuwe regel toe.
Alleen moet er, wat hun betreft, nog een kleinigheidje veranderen in de regelgeving. Zij mogen namelijk pas bloed doneren na een wachttijd van minimaal een jaar nadat zij voor het laatst seks hadden.

art-attack-th  Art Attack

 

Overige berichten