fbpx
Korpschef Prade blijft voorlopig nog in functie

GFC NIEUWS- De minister van Justitie & Politie, Kenneth Amoksi, zegt dat korpschef Roberto Prade voorlopig nog in functie blijft.

Er moet nog een gesprek komen met Prade, zegt de nieuwbakken minister.

Op maandag 19 augustus 2019 is Roberto Prade in bijzijn van hoogwaardigheidsbekleders, collega’s, familie en vrienden geïnstalleerd in de functie van korpschef door toenmalige president Desiré Bouterse.

Prade is de 49ste korpschef en nam over van hoofdcommissaris Agnes Daniel.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.