fbpx

Koppige roker die dreigt te stikken krijgt hulp van Jonathan Clarke

GFC GEZONDHEIDSREDACTIE- Er is hulp ingeroepen voor een man van Surinaamse origine die woont in Den Haag, Nederland, en al maanden de hele dag door hoest.

De veertiger rookt volgens informatie meer dan twee pakken sigaretten per dag en weigert zich door een arts te laten nakijken.

De hoestbuien zijn zo hevig, dat het voor gezinsleden erop lijkt dat hij op het punt staat te stikken.

Familieleden hebben de Europese expert op het vlak van gezondheid, verjonging en mentale gesteldheid, Jonathan Clarke, gevraagd om de koppige heer middels een gesprek zover te krijgen dat hij in ieder geval bereid is om te stoppen met het inhaleren van de kankerstokjes.

jonathan clarke

Jonathan Clarke

Roken is volgens Jonathan Clarke de belangrijkste oorzaak van longkanker. Bij ongeveer 7 op de 10 gevallen kan dit als oorzaak van longkanker worden aangemerkt.

BEKIJK OOK
Luiheid en onkunde Surinamers oorzaak peperduur buitenlands fruit in onze winkels

Maar roken zorgt ook voor een significant groter risico op het ontwikkelen van kankers in de keelholte, mond, het strottenhoofd, de slokdarm nieren, blaas, pancreas, eierstokken, leukemie en baarmoederhals.

De topexpert heeft intussen al telefonisch gesproken met de koppige heer en heeft hem behalve bovenstaande risico’s ook uitgelegd dat roken bovendien hart- en vaatziekten in de hand werkt.

Jonathan Clarke heeft hem ook het dringend advies gegeven om een arts te consulteren.

De verslaafde heeft aangegeven te overwegen het roken achterwege te laten. Er is hem professionele hulp aangeboden.