fbpx

Koppel verwelkomt tweeling via IVF twee jaar na elkaar

GFC NIEUWS- Karen en James Marks uit Taunton, Engeland, kregen Cameron twee jaar geleden, terwijl de vrouw twee maanden geleden beviel van haar tweede kind, Isabella, het tweelingpaar van Cameron.
Toen de 33-jarige Karen tot de ontdekking kwam dat ze kampte met vruchtbaarheidsproblemen, had ze de hoop op kinderen bijna opgegeven. Nu is ze moeder van een tweeling. Haar zoon en dochter werden echter twee jaar na elkaar geboren. Het koppel besloot om via IVF zwanger te raken.
Cameron is uit de eerste ‘batch’ geboren in 2018 en Ivy twee jaar later uit de tweede lichting, die was ingevroren. Dat maakt de twee kinderen officieel een tweeling, maar niet een eeneiige.
Karen zegt aan de Mirror dat Cameron en Ivy ondanks hun leeftijdsverschil wel voelen als een echte tweeling. De band is net zo sterk als wanneer ze op hetzelfde moment geboren zouden zijn, denkt ze.
“Ze hebben hetzelfde ondeugende glimlachje en dezelfde sterke, felle persoonlijkheden. Ze zijn heel erg op elkaar gericht.”
Karen is nog steeds in de zevende hemel. “Ik geniet elk moment van mijn rol als huismoeder. Mijn hart huilt voor al die mensen bij wie IVF niet is gelukt, omdat ik me mijn leven inmiddels niet meer zonder kinderen kan voorstellen.”

BEKIJK OOK
Paris Club akkoord met schuldherschikkingsvoorstel van ruim US$ 100 miljoen