Koppel vermoordt nichtje (17) na versierpoging en bewaart lichaam in doos

GFC NIEUWS- Een 17-jarig meisje werd vermoord na een versierpoging van haar oom. 

De tiener woonde in Delhi, India, bij haar 51- jarige oom Vakeel Podar en zijn 45-jarige vrouw. Het incident vond vorige maand plaats in het noordoosten van Delhi.

Het meisje werd sinds 23 oktober vermist. Maandag werd haar ontbonden lichaam gevonden in een doos in het huis van het echtpaar, meldt ndtv.com.

De tante van het meisje had bij de politie verklaard dat ze haar nichtje niet thuis had aangetroffen op de dag van haar vermissing. Ze beweerde dat haar man haar had verteld dat ze was vertrokken en in een weeshuis in een andere stad zou gaan wonen. 

De politie ontdekte later dat die verklaring niet klopte en dat haar man zich bovendien verdacht gedroeg, wat de indruk wekte dat hij meer wist van de verdwijning van de tiener.

Tijdens een verhoor zei Podar dat hij een maand geleden geprobeerd heeft een fysieke relatie met haar aan te gaan waartegen de tiener geen bezwaar maakte. Toen zijn vrouw hierover hoorde, confronteerde ze hem ermee en ontstond er ruzie.

Later vroeg zijn vrouw in een vlaag van woede aan Podar om het meisje te vermoorden, zei hij.

Op 23 oktober sloeg Podar het meisje met een ijzeren staaf terwijl zijn vrouw buiten het huis bleef om de wacht te houden, zei de politie. Toen ze begon te bloeden, wikkelde hij haar vervolgens in een deken tot ze stierf en propte toen haar lichaam in de doos. Beiden wasten vervolgens de kamer en de ijzeren staaf, aldus de politie.

Ze waren van plan het lichaam weg te gooien, maar kregen geen gelegenheid daartoe.