fbpx

Koppel kijkt naar Netflix terwijl kindje, 3, sterft in bloedhete auto

GFC NIEUWS- Laura Black (37) en haar nieuwe vriend Aaron Hill (29) uit het Australische Townsville zijn beschuldigd van doodslag nadat ze naar eigen zeggen niet doorhadden dat haar dochter, Rylee Rose (3), urenlang opgesloten zat in de auto.
Het meisje stierf terwijl het koppel naar Netflix keek. Het koppel heeft vanaf september een relatie. Laura heeft vier kinderen, waaronder de 3-jarige Rylee, uit een eerdere relatie.
Het nieuwe koppel had op 27 november ruzie gehad toen ze de drie zussen van Rylee Rose naar school brachten. Na de rit lieten ze het meisje in auto achter, terwijl die dag de temperatuur tot 33 graden opliep.
Laura en Aaron begonnen vervolgens naar ‘Shameless’, een serie van Netflix, te kijken. De peuter zat al die tijd in de wagen, waar het kwik volgens experts mogelijk zelfs 70 graden bereikte.
Na uren naar series te hebben gekeken, ging het koppel weer naar de auto om de meisjes van school te halen. Toen pas merkten ze dat Rylee nog in het voertuig was. Het kind werd nog in allerijl naar het ziekenhuis gebracht, maar ze haalde het niet.
De politie is nog volop met de zaak bezig, maar er zouden geen drugs of alcohol aan te pas gekomen zijn, zo is reeds uit onderzoek gebleken. Laura en Aaron zijn ondertussen op borgtocht vrijgekomen in afwachting van het proces. Het paar wordt beschuldigd van doodslag.
De zussen van Rylee Rose leven nu bij hun vader.

BEKIJK OOK
CARICOM- voorzitter vraagt aandacht voor situatie Haïti