fbpx
Koppel ingesloten voor oplichting onderneming

GFC NIEUWS- De 38-jarige Saskia S. en haar partner, Mirano G. (28), zijn door de afdeling Fraude aangehouden en ingesloten voor verduistering.

Saskia, die bij een goudopkoopbedrijf in Paramaribo werkzaam was, wordt ervan verdacht een groot geldbedrag in Amerikaanse dollars van die onderneming te hebben verduisterd.

Haar partner is overtreding van de wet Strafbaarstelling Money Laundering en heling ten laste gelegd.

In belang van het onderzoek zijn er een aantal luxe motorrijtuigen uit handen van dit duo in beslag genomen.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.