fbpx

Koppel dat nooit kinderen zou krijgen spot ‘beschermengel’ op zwangerschapsscan

GFC NIEUWS- Een zwangere vrouw zegt dat ze de schrik van haar leven kreeg toen ze een ‘gezicht en een wijzende hand’ naar haar baby zag op een zwangerschapsscan.

De vrouw die toen 12 weken zwanger was, gelooft dat het een beschermengel is die over haar ongeboren kind waakt.

Britainy Clark en haar partner James Grouvel, beiden 24, dachten dat ze geen kinderen zouden krijgen, nadat de arts aan haar zei dat het niet mogelijk was.

De vrouw was gediagnosticeerd met endometriose, een chronische ziekte waarbij weefsel dat (enigszins) lijkt op baarmoederslijmvlies (endometrium) buiten de baarmoederholte voorkomt.

Dit weefsel zit meestal op het buikvlies (peritoneum) en/of organen in de buik. Het “groeit” daar, en zorgt voor een chronische ontsteking met een scala van klachten.

BEKIJK OOK
Grondpapieren voor ex-jongeren in detentie en personeelsleden Rosebel Goldmines

De chronische ontsteking zorgt vaak voor verminderde vruchtbaarheid, die overigens ook het gevolg kan zijn van vergroeiingen en verklevingen van eileiders en eierstokken.

Britainy vertelt dat ze heel verrast en eigenlijk in shock was toen ze vernam dat ze zwanger was. Na twee testen werd bevestigd dat ze zwanger was, maar toen ze de foto kreeg van de 12-weken scan, vond ze die heel vreemd.

Ze stuurde de foto voor een tante en haar moeder in een groepschat, maar die stelden haar gerust door aan te halen dat het een beschermengel is die over haar baby waakt.

Behalve de bovennatuurlijke foto, maakt Britainy het heel goed.