fbpx
Kogel raakt 5-jarige jongen in het hoofd terwijl hij op de bank lag te spelen op een iPad

GFC NIEUWS- Een volstrekt onschuldige 5-jarige jongen werd in het hoofd geschoten terwijl hij thuis op de bank lag te spelen op een iPad.

De politie van Chicago (VS) is op zoek naar een SUV die mogelijk is gebruikt door een schutter die maandagavond rond 19.30 uur het onfortuinlijke kind in het hoofd schoot met een verdwaalde kogel.

De jongen werd door een ziekenwagen met extreem veel spoed naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis gebracht om een gecompliceerde ​​operatie te ondergaan. Volgens de artsen is zijn gezondheidstoestand nog steeds kritiek.

Chicago heeft te maken met een enorme toename van geweld op straat. Dagelijks zijn er tientallen schietpartijen met vaak een dodelijke afloop.

Meer nieuws

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…