fbpx
Koeriers gepakt met cocaïne in maag, anus, agar agar en hagelslag

Twee drugskoeriers zijn op zaterdag 11 april in twee afzonderlijke gevallen aangehouden op de J. A. Pengel Internationale Luchthaven te Zanderij. Zij zijn aangehouden door het BID- team van de politie.

De eerste koerier is de 18-jarige Isiah M. Hij heeft cocaïnebolletjes geslikt en in zijn anus gestopt. Deze drugskoerier bezit de Nederlandse nationaliteit.

De tweede persoon, die is aangehouden, is de 45-jarige Vinodkumar D. Hij had 6 pakken “agar agar” met cocaïne en 4 pakken cocaïnebollen met een omhulsel van chocola en hagelslag in zijn bagage. Het totaal brutogewicht van de tien pakken is iets meer dan 4000 gram.

De drugsverdachten en de drugs zijn voor nader onderzoek overgedragen aan de Narcotica Brigade.

Hangende het onderzoek zijn beide verdachten in verzekering gesteld, zegt de PR van het KPS.

Meer nieuws

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)