fbpx
Knieën tienermeisje lijken op twee babygezichtjes die daarin gevangen zitten

GFC NIEUWS-Een moeder beweert dat de knieën van haar tienerdochter lijken op gezichtjes van twee baby’s die gevangen zitten: één lijkt duivels en de ander engelachtig.

Nicola Wheatley (42) zegt dat zij de gezichten vier jaar geleden ontdekte tijdens een danscompetitie waaraan haar dochter had deelgenomen.

Foto’s tonen de knieën van de 15-jarige met schaduwen die perfect bijeenkomen en de uitdrukkingen van ogen, neus en mond vormen, alsof twee baby’s gluren vanuit Bet’s knieschijven.

Nicola vergelijkt de hilarische gezichten met iets buitenaards of uit een horrorfilm en zegt dat de familie vaak daarover grappen maakt.

Samen met haar oudere zus Meg (17) maakt de tiener al twee jaar deel uit van een populaire tapdansgroep en doet ze mee aan Europese en wereldkampioenschappen.

Bet heeft een aantal bronzen, zilveren en gouden medailles in de wacht gesleept.

Het meisje uit Engeland grapt zelf over haar knieëen.

“Gelukkig grapt ze zelf erover en beïnvloedt het haar gedrag en zelfvertrouwen niet,” zegt de moeder.

Meer bizar nieuws

Make-upartiest maakt meest bizarre creaties

GFC NIEUWS- De 19-jarige Amerikaanse jongen achter het Instagramaccount Cupidsvault begon ooit met het jatten van lipsticks van zijn zus, maar heeft inmiddels een succesvol…

Pasgeboren tweeling heten Covid en Corona

GFC NIEUWS- Een koppel in de Indiase staat Chhattisgarh hebben hun pasgeboren tweeling Corona en Covid genoemd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem…

Man vermoordt drie anderen en eet ze op

GFC NIEUWS- Eduard Seleznev, 51, uit Rusland, is schuldig bevonden aan moord, nadat hij drie personen doodde en delen van hun lichamen opat. Dikke mensen…