fbpx
KLM tweemaal per week van Paramaribo naar Amsterdam

GFC NIEUWS- Vanaf 13 juli zal de Koninklijke Luchtvaart Maatschappij (KLM) tweemaal per week op de route tussen Amsterdam en Paramaribo vliegen.

Het KLM-toestel zal vooralsnog binnenkomen met vracht vanuit Amsterdam en vertrekken uit Paramaribo met passagiers en vracht richting Amsterdam.

Het vluchtschema zal er, onder voorbehoud van wijzigingen, als volgt uitzien: Op de maandag en vrijdag vertrek uit Amsterdam met de KL713 om 10:40 uur met aankomst in Paramaribo om 15:00 uur.

Op dinsdag en zaterdag vertrek uit Paramaribo met de KL714 om 18:00 uur met aankomst in Amsterdam om 08:00 uur (volgende dag). Deze vlucht wordt uitgevoerd met een Boeing B777-200 of -300 met Wifi aan boord.

Passagiers hoeven zich niet te melden bij de Nederlandse Ambassade en kunnen een ticket kopen online via www.klm.sr, via email [email protected] of bij het KLM kantoor aan de Hofstraat 1.

Passagiers kunnen op de volgende website checken of ze naar Nederland kunnen reizen: https://www.nederlandenu.nl/reizen-en-wonen/visa-voor-nederland/qas-voor-inreizen-in-nederland.

“Omdat de veiligheid van u, de crew en onze employees voorop staat, adviseren wij u zich te houden aan de protocollen en maatregelen opgesteld door de overheid, de luchtvaartmaatschappij en luchthavens,” schrijft de KLM.

Voor meer informatie wordt verwezen naar de website www.klm.sr en voor een duidelijk beeld van de maatregelen op Schiphol en aan boord naar de YouTube link https://youtu.be/1-2OOj9DyPE

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…