fbpx
KLM Suriname doneert persoonlijke beschermingsmiddelen aan SATCA

GFC NIEUWS- De Satca is het afgelopen weekend van beschermend materiaal voorzien door KLM Suriname.

Een vertegenwoordiger van de SATCA mocht onder meer mondbescherming en sanitizer in ontvangst nemen uit handen van de KLM Suriname manager, Tjerk Hempenius.

KLM vindt deze ondersteuning van groot belang en hoopt hiermee een aanzet te geven om de gezondheidsrisico’s voor bedrijven die werkzaam zijn bij onze vluchtuitvoering zoveel mogelijk beperken. Wij hopen hiermee een positieve bijdrage te leveren aan de SATCA, aldus Hempenius.

KLM heeft zich ten doel gesteld om Europa’s meest klantgerichte, innovatieve en efficiënte netwerk luchtvaartmaatschappij te worden, maar KLM wil ook maatschappelijk betrokken zijn. Daarom levert ze diverse inspanningen met geselecteerde partners wereldwijd ter bescherming in deze tijden van de Covid 19 pandemie.

Op dit moment vliegt de KLM op de zaterdag vanuit Suriname naar Nederland. Passagiers kunnen hun tickets voor deze vluchten boeken bij ons KLM boekingskantoor aan de Hofstraat.

Meer nieuws

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.