fbpx

KLM 2 keer per week van Paramaribo naar Amsterdam

GFC NIEUWS- Vanaf nu zal KLM 2 keer per week op de route tussen Paramaribo en Amsterdam vliegen.
Het vluchtschema zal er, onder voorbehoud van wijzigingen, als volgt uitzien: Op de maandag en vrijdag is de aankomst in Paramaribo om 15:00 uur. Op dinsdag en zaterdag vertrek uit Paramaribo met de KL714 om 18:00 uur. Deze vlucht wordt uitgevoerd met een B787-9 / 10.
Passagiers hoeven zich niet te melden bij de Nederlandse Ambassade en kunnen een ticket kopen online via www.klm.sr, via e-mail [email protected] of bij het KLM kantoor aan de Hofstraat 1.
Passagiers kunnen op de volgende website checken of ze naar Nederland kunnen reizen: https://www.nederlandenu.nl/reizen-en-wonen/visa-voor-nederland/qas-voor-inreizen-in-nederland
“Omdat de veiligheid van u, de crew en onze employees voorop staat, adviseren wij u zich te houden aan de protocollen en maatregelen opgesteld door de overheid, luchtvaart maatschappij en luchthavens,” roept de maatschappij op in een persbericht.
Voor meer informatie wordt verwezen naar de website www.klm.sr en voor een duidelijk beeld van de maatregelen op Schiphol en aan boord naar de YouTube-link https://youtu.be/1-2OOj9DyPE.

BEKIJK OOK
CID en AT houden illegale wapenhandelaar aan