Kleuterjuf wil praten over haar slaapkamergeheimen

Donald Trump lijkt niet alleen Melania, maar ook Stormy Daniels bedrogen te hebben: Karen McDougal, ooit “runner-up of ‘the sexiest playmate of the decade’“, wil net als Stormy af van de geheimhouding die zij had afgesproken over haar dingetje met Trump.

Trump klaagde Daniels aan voor 20 miljoen dollar omdat zij zich niet aan de zwijgafspraak heeft gehouden.

Karen McDougal is een Amerikaans model en actrice. In december 1997 werd zij Playmate of the Month en het jaar daarop werd zij uitgeroepen tot Playmate of the Year. In 2001 kozen de lezers van Playboy McDougal uit tot ‘De nummer 2 meest sexy playmate van de jaren negentig’ (Pamela Anderson werd no. 1).

Juf in bikini

De voormalige kleuterleidster werd bij een bikinicontest ‘ontdekt’ en werd een van de meest populaire Playboy playmates in de negentiger jaren.

McDougal zegt dat zij in 2006, gedeeltelijk tijdens de Stormyperiode, tien maanden lang een romantische relatie had met Trump.

Op 4 november 2016, vier dagen voor de verkiezingen, meldde de Wall Street Journal dat American Media, Inc., de uitgever van de National Enquirer, honderdvijftigduizend dollar had betaald voor de exclusieve rechten op het verhaal van McDougal, dat het tijdschrift echter nooit heeft gepubliceerd – mogelijk om Trump uit de wind te houden.

No deal

De baas van AMI, David Pecker, is namelijk een oude vriend van Trump. Pecker publiceerde, toen hij aan het roer stond van Hachette Filipacchi Magazines, een tijdschrift met de naam ‘Trump Style’ dat werd verspreid in de hotels van Trump.

De ex-juf wil onder de AMI-deal uit. Zij beroept zich op het feit dat zij geen overeenkomst heeft met Trump omdat die zo’n deal niet zelf heeft ondertekend.

AMI zegt in een verklaring dat het bedrijf “niet het verhaal van mevrouw McDougal kocht voor $150.000, maar eerder betaalde voor twee jaar lang haar fitness columns”.

Verder zou het bedrijf de exclusieve rechten hebben gekocht voor haar verhaal over ”elke relatie die ze had met een destijds getrouwde man […] AMI heeft geen mensen betaald om schadelijke verhalen over Mr. Trump in de doofpot te stoppen”, staat in de verklaring.

Overige berichten