fbpx
Kleinzoon slaat 71- jarige oma dood met brandblusser na haar te hebben aangerand

GFC NIEUWS- Een 32- jarige man heeft zijn 71- jarige oma op zeer wrede wijze om het leven gebracht.

Michael Robinson randde zijn oma, Irish Harrison aan tijdens een bezoek bij haar thuis en sloeg vervolgens meerdere keren op haar hoofd met een brandblusser tot ze de geest gaf. De politie van Dallas (VS) kreeg zaterdag een melding van het geweldsincident en trof de onfortuinlijke grootmoeder levenloos aan in haar slaapkamer.

De geweldenaar zat in de woonkamer en werd direct aangehouden door de politie. Hij heeft een volmondige bekentenis afgelegd en zal waarschijnlijk tot een lange celstraf worden veroordeeld.

 

 

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.