Kleinkinderen zullen ’30 jaar oud blijven’ en honderden jaren kunnen leven

GFC GEZONDHEIDSREDACTIE-  Het is erg waarschijnlijk dat de kleinkinderen van de huidige kleuters op een heel andere wijze door het leven zullen gaan.

De wetenschap is tegen die tijd al zover om het ouder worden van het menselijk lichaam tot stilstaan te brengen en zelfs het verouderen te muteren naar verjongen.

Het is dan heel goed mogelijk dat veel personen tegen die tijd middels genetische manipulatie ervoor zullen kiezen om honderden jaren verder te leven met een biologische leeftijd van rond de 30 jaar oud. Ook  bejaarden kunnen dan verjongen.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Echtgenoot in Paramaribo krijgt foto opgestuurd van zijn vrouw in bed met andere man

“Wij staan pas aan het begin van heel veel nieuwe ontwikkelingen die het leven op deze planeet ingrijpend zullen veranderen”.

“Het lichamelijk jong blijven, worden en honderden jaren in goede gezondheid leven is dan wellicht mogelijk”, vertelt de befaamde Amerikaanse professor dr. Michio Kaku, hoogleraar Theoretische Natuurkunde aan het City College of New York en het CUNY Graduate Center, tijdens een diepgaand interview aan Patrick Bet-David.

Professor dr. Kaku die uit Japanse ouders is geboren is studeerde cum laude af aan de Harvard – universiteit, is  schrijver van verschillende bestsellers en wordt wereldwijd zeer gerespecteerd door collegae wetenschappers. 

Overige berichten